Werkwijze en kosten

Als fotograaf leg ik mij toe op het maken van mooie en sfeervolle beelden, die samen het verhaal vertellen van een bijzondere dag. Beelden van momenten samen, van gedeelde gevoelens met familie en vrienden en van de sfeer en eigenheid van de trouwdag.

Op de dag zelf ben ik doorgaans op de achtergrond; een stille observant die zoekt naar de juiste beelden. Ik gebruik geen flits of andere technieken die naar mijn gevoel teveel storen. Als het nodig is ben ik aanwezig, om aanwijzingen te geven voor een mooi bruidsportret of groepsportret. Met nog altijd wel als doel om authentieke momenten te vangen.

Voorbereiding
Vooraf neem ik graag de dag door, evenals eventuele wensen en aandachtspunten. Dat kan telefonisch, maar ik neem ook graag de tijd om even langs te komen of ergens af te spreken. Ook kan ik altijd meer beelden sturen als voorbeeld van specifieke momenten of om ideeën op te doen voor de trouwreportage. De afspraken leg ik altijd vast in een offerte.

Kosten
Ik bied een aantal standaardpakketten aan met de mogelijkheid om die te ‘finetunen’. De uiteindelijke prijs bepalen we dus altijd samen.

Hele dag
9 uur of meer, levering van 120 bewerkte beelden op dvd
975,-
Halve dag
6 uur fotograferen, levering van 80 bewerkte beelden op dvd
675,-
Korte reportage
3 uur fotograferen, levering van 40 bewerkte beelden op dvd
350,-

Meerprijs per uur fotograferen: 60,-
Meerprijs per 10 bewerkte beelden: 40,-

Album
Naast het leveren van de beelden op dvd, kan ik ook een fotoalbum van de selectie maken. De indeling en volgorde kan ik geheel naar wens en in overleg vormgeven. Vervolgens laat ik het album afdrukken bij de ‘Printing on demand’-drukkerij Blurb.com, op basis van gewenste afmeting en andere specificaties. Hiervoor reken ik 250,- en daar komen nog de kosten voor het album zelf bij.

Alle prijzen in inclusief 21% btw en exclusief reiskosten van 0,23 cent per kilometer.